8441.png
Labelmaker

Labelmaker

Exclusieve labelmaker om je sieradenlijn te voorzien van een label met je eigen logo/naam.

De labelmaker is gemaakt van gehard staal waarmee je duizenden heldere en strakke gedetailleerde labels kunt slaan. Door de perfecte graveertechniek van de labelmaker is hij ideaal voor het slaan van je eigen logo of bedrijfsnaam op labels welke je kunt terugvinden op onze site. De Labelmaker is uitermate geschikt voor designers van sieraden, juweliers en hobbyisten welke hun eigen identiteit mee willen geven aan hun werk.

Hoe groot kan ik mijn tekst of logo maken?

De Labelmaker kan een maximale tekstlengte hebben van 11 mm voor het rechthoekige-, ronde- en de ovale-, 8 mm voor het vierkante- en 8 mm voor het hartvormige label. Je kunt kiezen uit goud- en zilverkleurige labels. Deze zijn te bestellen op onze site.

Ik heb mijn naam/logo in een lettertype uit het programma Word, kan ik deze sturen?

De enige manier om je tekst in het juiste lettertype van Word te kunnen lezen is als wij ook datzelfde lettertype in ons Word-programma hebben. Om er zeker van te zijn dat we je werktekening met het juiste lettertype gaan maken vragen we je om altijd het lettertype erbij te vermelden. De beste manier om je tekst/logo in te sturen is door middel van een PDF of het originele illustrator bestand. je logo kun je aanleveren per mail: info@bijuwels.nl

Levertijd
De levertijd is ca 3 weken na ontvangst van de betaling en goedkeuring van je label.

De labelmaker schaf je eenmalig aan en is te gebruiken voor alle metalen labeltjes die je vindt onder de naamlabels.Model:
Labelmaker 182.50

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel